The Machinist

Maşinistul

marti 13.00

Trevor Reznik, un lucrător la o fabrică, nu mai poate dormi. Nu e vorba de o insomnie oarecare. Trevor nu a mai dormit de un an. Oboseala cronică a dus la o deteriorare îngrozitoare a sănătății sale fizice și mentale. Din cauza înfățișării lui Trevor, colegii de munca se îndepărtează și se întorc împotriva sa, după ce acesta este implicat într-un accident în atelier, în urma căruia un om își pierde un braț. Trevor este învinuit de accident. Devenit o primejdie pentru sine și pentru ceilalți, trebuie să fie îndepărtat.

Rușinea lui Trevor se transformă în suspiciune, apoi în paranoia, atunci când începe să simtă că restul colegilor conspiră la concedierea sa… și poate la ceva mult mai rău. Întâi găsește mesaje stranii în apartamentul său. Apoi află că bărbatul misterios văzut în preajma accidentului nu există. Fac aceste enigme parte dintr-un complot menit să-l înnebunească pe Trevor? Sau este oboseala care îl lasă fără pic de judecată?

Hotărât să găsească răspunsuri, Trevor cercetează întâmplările ciudate care îi transformă lumea într-un coșmar perpetuu. Dar cu cât va afla mai multe, cu atât va dori să știe mai puține.

 

the-machinist-830045l-1600x1200-n-c46ac7ef (1)

The Machinist

Productia: SUA 2004

Regia: Brad Anderson

Cu: Christian Bale, Jennifer Jason Leigh

Durata: 102 minute

Rating: N-15 – Nerecomandat 15

Gen film: Mister, Thriller

Pentru a cumpăra bilete, urmează linkul de mai jos şi vei fi direcţionat către pagina dedicată

Distribuie

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

Recomandat

la cinema Victoria