Slalom

Joi 17:30

Lyz, în vârstă de 15 ani, tocmai a fost admisă la o prestigioasă școală din Alpii francezi, renumită pentru pregătirea schiorilor de performanță. Fred, fost campion, acum antrenor, decide să parieze totul pe noua sa elevă. Lyz va trebui să suporte mai mult decât presiunea fizică și emoțională a antrenamentului. Pe măsură ce victoriile în competiții se acumulează, ea cade sub influența absolută a lui Fred …

Charlène Favier

După ce și-a petrecut copilăria în Val d’Isère, iar apoi câțiva ani în străinătate, în special în Australia, Noua Zeelandă și Statele Unite, Charlène Favier, exploratoare înnăscută, cineastă energică și autodidactă, a fondat o companie de producție, la vârsta de 24 de ani, pentru a putea realiza proiectele în care crede. S-a format ca actriță la Școala Jacques Le Coq din Londra, ca regizoare la Astoria Studio din New York și ca scenaristă la atelierul de scenaristică FEMIS, pe care l-a absolvit în 2015. Între timp, a scris, regizat și produs mai multe scurtmetraje și documentare, difuzate de France Télevision, printre care Free Fall, Omessa (23 de premii, 80 de selecții în festivaluri internaționale) și Odol Gorri. Lungmetrajul său de debut, Slalom, face parte din selecția oficială a Festivalului de la Cannes din 2020.

Premiul pentru cea mai bună imagine la Festivalul Internațional de Film Francofon de la Namur 2020; Mare Premiul pentru tineri cineaști la Black Nights Festival de la Tallinn 2020; Cannes Label 2020; selecție Zürich 2020, selecție Salonic 2020; Götenborg 2021, Hong-Kong 2021 etc.

slalom-855093l-1600x1200-n-68aa4d16

Slalom

Productia: Franța, 2020

Regia: Charlène Favier

Cu: Noée Abita, Jérémie Renier

Durata: 90 minute

Rating: AG – Audienţa Generală

Gen film: Dramă

Pentru a cumpăra bilete, urmează linkul de mai jos şi vei fi direcţionat către pagina dedicată

Distribuie

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

Recomandat

la cinema Victoria