Seize Printemps

Șaisprezece primăveri

Duminică 17:30

Suzanne are 16 ani și locuiește în Paris. Oamenii de vârsta ei o plictisesc. În fiecare zi, în drum spre liceu, trece pe lângă un teatru. Acolo întâlnește un bărbat pentru care dezvoltă o obsesie. În ciuda diferenței de vârstă, ei găsesc unul în celălalt un răspuns la plictiseala teribilă din jur și se îndrăgostesc. Dar Suzanne începe să se teamă că va rata bucuriile specifice vârstei ei, cele de care nu fusese până acum dornică să profite…

Suzanne Lindon
Suzanne Lindon are 21 de ani, este fiica celebrului cuplu de actori Vincent Lindon și Sandrine Kimberlain și locuiește la Paris. În 2015 a devenit elevă a liceului Henri IV, iar în același an a început să lucreze la scenariul pentru Seize Printemps. A absolvit liceul cu onoruri în 2018 și a urmat apoi, timp de un an, cursuri pregătitoare de desen, înainte de a intra la Școala Națională Superioară de Arte Decorative din Paris. În vara anului 2019, Suzanne a început producția primului ei lungmetraj, Seize Printemps, în care joacă și rolul principal. Filmul face parte din selecția oficială a Festivalului de la Cannes din 2020 și a fost selectat la numeroase alte festivaluri majore de film, fiind un debut foarte remarcat.

Festivaluri și premii: Label Cannes 2020; Premiul pentru cea mai bună regie la IFFAM Macao 2020; selecționat la Toronto 2020, San Sebastian 2020, Zürich 2020, Hamburg 2020, Viennale 2020, Mostra- São Paulo 2020 etc.

COMPETITION Spring Blossom Poster EN

Seize Printemps

Productia: Franța 2020

Regia: Suzanne Lindon

Cu: Suzanne Lindon, Arnaud Valois

Durata: 73 minute

Rating: AG – Audienţa Generală

Gen film: Dragoste

Pentru a cumpăra bilete, urmează linkul de mai jos şi vei fi direcţionat către pagina dedicată

Distribuie

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

Recomandat

la cinema Victoria