Neidentificat

vineri 22:30 l sâmbătă 15.00 l marți 20.00 l joi 15.00

În timp ce traversează o perioadă dificilă în viața personală, polițistul Florin Iespas (Bogdan Farcaș) devine obsedat de un posibil caz de incendiere, rămas nerezolvat, în urma căruia au rezultat două victime. Convins că Bănel (Dragoș Dumitru), un tânăr de etnie rromă, este implicat în tragedie, încearcă să construiască un caz împotriva lui, jucându-se deloc discret cu limita dintre etica profesională și abuzul de putere. Lucrurile iau însă o turnură neașteptată, atunci când mai multe detalii din viața lui Florin ies la iveală.

Neidentificat a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Varșovia unde, actorii principali, Bogdan Farcaș și Dragoș Dumitru, au primit Premiul Special al Juriului. Din distribuție mai fac parte Vasile Muraru, Emanuel Pârvu, Kira Hagi. Pentru Bogdan Farcaș, actor al Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești, este primul rol principal într-un film românesc de lungmetraj, deși are peste 20 de apariții în filme internaționale.
Regizorul Bogdan Apetri a fost identificat ridicând Premiul FIPRESCI, oferit de juriul Federației Internaționale a Criticilor de Film unui film din secțiunea Zilele Filmului Românesc, la TIFF pentru filmul NEIDENTIFICAT.

neidentificat-373670l-1600x1200-n-56833592 (1)

Neidentificat

Productia: România 2020

Regia: Bogdan George Apetri

Cu: Dragoș Dumitru, Bogdan Farcaș, Vasile Muraru, Ana Popescu

Durata: 123 minute

Rating: N-15 – Nerecomandat 15

Gen film: Acţiune

Pentru a cumpăra bilete, urmează linkul de mai jos şi vei fi direcţionat către pagina dedicată

Distribuie

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

Recomandat

la cinema Victoria