Miracle

Miracol

Miracol urmărește, în două capitole, povestea unei tinere călugărițe (Ioana Bugarin) ce părăsește subit viața monahală dintr-o mănăstire izolată și a unui detectiv aflat pe urmele sale. Premiera ce a avut loc la Festivalul de Film de la Veneția a adus peliculei premiile pentru “Cel mai bun film” și “Cel mai bun regizor” în secțiunea competitivă “Orizzonti” dedicată celor mai evocatoare filme din cinematografia internațională.
După succesul de la Veneția au urmat premiera națională în cadrul competiției oficiale a TIFF, unde a fost onorat cu Trofeul Transilvania, și participări internaționale la festivalurile de film din Vancouver, Zürich, Hamburg, Varșovia, Luxemburg și Stockholm.
Regia și montajul sunt semnate de Bogdan George Apetri, cineast născut la Piatra Neamț, în prezent regizor și profesor de film la prestigioasa Columbia University din New York. Cunoscut pe plan internațional pentru activitatea sa de regizor,scenarist și producător, filmele sale au fost selecționate în circuitul festivalurilor internaționale de profil de la Veneția, Locarno, Cannes, San Sebastian sau Toronto. Miracol este al doilea film al unei trilogii scrisă de Apetri, prima parte fiind filmul Neidentificat (2020), proiectat în premieră națională la Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), unde a fost onorat cu premiul FIPRESCI, oferit de juriul Federației Internaționale a Criticilor de Film, al treilea film fiind în curs de realizare.

miracol

Miracle

Productia: România-Cehia-Letonia 2021

Regia: Bogdan George Apetri

Cu: Ioana Bugarin, Emanuel Pârvu

Durata: 118 minute

Rating: N-15 – Nerecomandat 15

Gen film: Crimă, Dramă, Thriller

Pentru a cumpăra bilete, urmează linkul de mai jos şi vei fi direcţionat către pagina dedicată

Distribuie

Facebook
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

Recomandat

AZI la cinema Victoria