La Troisième Guerre

Al Treilea Război

Vineri 21:30 (Curtea Institutului Francez, str. Brătianu 22)

Leo tocmai a terminat cursurile de formare ale armatei franceze și pentru prima misiune primește un post în detașamentul special Santinelle, dedicat protecției civililor contra amenințărilor teroriste. Împreună cu ceilalți doi colegi, Leo se plimbă pe străzile Parisului, fără nimic anume de făcut decât să rămână vigilent în fața unui posibil pericol…

Giovanni Aloi

Giovanni Aloi, născut în 1984, a studiat Istoria artei la Bologna și Arte plastice la Universitatea Paris VIII înainte de a regiza o serie de scurtmetraje, inclusiv A Passo D’uomo și E.T.E.R.N.I.T., selectate la Festivalul de Film de la Veneția în 2015. La troisième guerre este primul său lungmetraj. În pregătirea filmului, regizorul a făcut cercetări amănunțite, inclusiv o serie de interviuri cu mai mulți militari care au părăsit armata, ale căror experiențe le-a integrat în scenariu, unul dintre foștii militari fiind chiar consultant la filmări. 

 

Festivaluri și premii: Veneția 2020, Namur 2020, BIFF Coreea de Sud 2020

Conform Hot de guvern 32/27.05.2021 la proiectiile în aer liber din curtea Institutului Francez, participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

la troisieme guerre

La Troisième Guerre

Productia: Franța 2020

Regia: Giovanni Aloi

Cu: Anthony Bajon, Karim Leklou, Leïla Bekhti

Durata: 92 minute

Rating: AG – Audienţa Generală

Gen film: Dramă

Pentru a cumpăra bilete, urmează linkul de mai jos şi vei fi direcţionat către pagina dedicată

Distribuie

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

Recomandat

la cinema Victoria