Au nom de la Terre

Chemarea Pământului

Vineri 20:00

Pierre are 25 de ani când se întoarce din Wyoming pentru a-și regăsi logodnica și a prelua ferma familiei….Douăzeci de ani mai târziu, ferma a crescut, la fel și familia. Pare că zilele de tihnă, îndelung așteptate, au sosit în sfârșit. Însă datoriile încep să se acumuleze, iar Pierre este epuizat.  Deși are tot sprijinul soției și copiilor, gândurile lui devin tot mai întunecate.. 

Filmul este inspirat de povestea reală a familiei regizorului și surprinde într-un portret emoționant evoluția lumii agricole franceze din ultimii 40 de ani.

Edouard Bergeon

Édouard Bergeon a crescut la o fermă lângă Poitiers. Avea 16 ani când tatăl său s-a sinucis și s-a trezit singur, cu mama și sora sa, la conducerea fermei. După bacalaureat, a alternat lucrul la fermă cu o slujbă de vânzător și cu participarea la competiții de ciclism, devenind apoi jurnalist. În 2012, a regizat Les fils de la terre, un documentar despre sinuciderea fermierilor francezi. În 2019, a fost lansat primul său lungmetraj de ficțiune, Au nom de la terre. Filmul spune povestea familiei sale și mai ales a tatălui său, și a avut parte de un succes nesperat în cinematografele franceze. 

Festivaluri și premii: Trei nominalizări la Premiile César 2020, peste 2 milioane de spectatori în cinematografele franceze în primele 4 luni după lansare

COMPETITION Au nom de la terre Poster

Au nom de la Terre

Productia: Franța

Regia: Edouard Bergeon

Cu: Guillaume Canet, Veerle Baetens, Anthony Bajon

Durata: 103 minute

Rating: AP-12 – Acordul Părinţilor 12

Gen film: Dramă

Pentru a cumpăra bilete, urmează linkul de mai jos şi vei fi direcţionat către pagina dedicată

Distribuie

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

Recomandat

la cinema Victoria