EVENIMENT

Transilvania Shorts Ediția a 5-a

27/06/2021

Ora: 20:00

Pret: 15 lei

Cea de-a cincea ediție a festivalului internațional de scurtmetraje Transilvania Shorts ajunge la Cluj-Napoca în perioada 27 – 29 iunie, la Cinema Victoria și Cinema Dacia, cu o selecție de filme excepționale, selectate și premiate în festivaluri de renume din întreaga lume.
Scurtmetrajele selectate în competiția TS 2021 provin din aproape toate colțurile lumii ṣi au fost selectate din peste cele 600 de filme înscrise în competiția de anul acesta: Australia, Austria, Elveția, Estonia, Franța, Finlanda, Italia, Japonia, Marea Britanie, Republica Moldova, Olanda, Venezuela.

Juriul ediției a 5-a TS este format din Bogdan Filip [director de imagine și fotograf], Ștefan Crișan [producător muzical și editor de sunet], Sorin Baican [editor de film, producător audio-vizual], Damian Groves [regizor, animator ṣi artist plastic], Augustin C. Pop [animator, actor și păpușar], Bogdan Zelinschi [Ilustrator ṣi animator], Alexandru Crăciun [producător de film] și Radu Munteanu, producător ṣi regizor de film, inițiatorul & directorul festivalului TS.
Mai multe informații despre membrii juriului, ca și despre programul festivalului și filmele selecționate în cadrul celei de-a patra ediții TS, pot fi găsite pe site-ul nostru, www.transilvaniashorts.ro

Filmele sunt subtitrate în limba engleză ṣi în limba română.
Prețul unui bilet este de 15 lei/seară. Biletele vor putea fi achiziționate la Cinema Victoria la caserie si online: https://www.cinemavictoria.ro/rezervariapi/site/room.html?id_event=9912
Este necesară purtarea măștilor de protecție. Gradul de ocupare al sălilor de cinema va fi de 70% din capacitate.
————-
TRANSILVANIA SHORTS [TS] este un eveniment anual, gândit cu și pentru artiști, pentru a le oferi acestora o platformă de exprimare liberă si independentă.

Data: 27/06/2021

Ora: 20:00

Pret: 15 lei

Distribuie

Facebook
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

Recomandat

AZI la cinema Victoria

Marţi, 09 August