EVENIMENT

Christmas with André Rieu

05/12/2021

Ora: 19:00

Pret: 40 Lei

Intrați in spiritul Crăciunului în timp ce cântați și dansați pe cele mai frumoase cântece de Crăciun, valsuri romantice si melodii încântătoare precum Jingle Bells, O Holy Night, Hallelujah, o interpretare fabuloasă a cântecului Walking in the Air și multe altele!

Minunați-vă la magnificele decorațiuni, printre care se numără 150 de candelabre, peste 50 de sfeșnice venețiene și imense ferestre cu arcade care oferă o priveliște fermecătoare către un vesel peisaj de iarnă. Întregul decor este completat de două patinoare și o mulțime de patinatori.

Christmas with André este un spectacol care vă va încălzi inimile și vă va aduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Alăturați-vă lui André pentru concertul său inaugural de Crăciun din confortul cinematografului vostru local. Acesta este un răsfăț festiv pentru întreaga familie.

André Rieu spune: ”Crăciunul este perioada mea preferată din an și nimic nu poate fi mai frumos decât să-mi petrec timpul cu prietenii, familia și fanii în orașul meu natal. Aș vrea să invit și publicul din cinematografele locale să mă însoțească în această minunată călătorie prin tărâmul magic al Crăciunului.”

Bucurați-vă alături de cei dragi de acest incredibil spectacol pe marile ecrane.

Pe lângă clasicele cântece de Crăciun și câteva surprize fantastice, spectatorii din cinema se vor bucura și de access exclusiv in culisele spectacolului, iar gazda Charlotte Hawkins va discuta cu André despre cum a creat acest tărâm de basm muzical. Este cadoul perfect pentru luna decembrie!

Data: 05/12/2021

Ora: 19:00

Pret: 40 Lei

Distribuie

Facebook
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

Recomandat

AZI la cinema Victoria