EVENIMENT

André Rieu - Together Again

28/08/2021

Ora: 18:00

Pret: 50 lei

În mai puțin de două săptămâni, „Regele Valsului” se întoarce. Cel mai mare eveniment muzical al cinematografelor revine cu Together Again al renumitului violinist André Rieu exculsiv în sălile de cinema din apropierea dumneavoastră, în 28 și 29 august, pentru un singur weekend.

Together Again este o nouă și spectaculoasă colecție a reprezentațiilor și spectacolelor preferate ale maestrului, din Sydney și Mexico City până în București și New York; piesele preferate din show-uri, ariile de operă sau numerele de dans sunt garantate să aducă să readucă magia lui André.

 

Vorbind despre evenimentul cinematografic, André ne împărtășește următoarele: „Eu împreună cu orchestra mea abia așteptăm să concertăm pe scenă din nouși să vă vedem zâmbind, sărutându-vă, cântând și dansând în fața noastră, veseli și fără griji! În curând, acest lucru va fi posibil!

Pentru a scurta așteptarea și a vă mări așteptările, sunt foarte bucuros să anunț apariția acestui nou film-concert în cinematografele de lângă voi. ‘Together Again’ este o minunată și emoționantă aducere aminte a vremurilor dinainte de pandemie și cum va fi din nou în curând.

Mulțumesc că sunteți oaspeții mei la acest eveniment special din această vară, ne vedem în curând în Marea Britanie și Irlanda în 2022, unde eu și orchestra vom concerta!”

Prezentat din orașul natal Maastricht, André reflectează asupra anului trecut, a amintirilor de când concerta în jurul lumii și asupra noilor concerte pe care le va aduce fanilor de peste tot. În conversație directă cu fiul său Pierre, André se reunește de asemenea cu iubita lui Orchestră Johann Strauss pentru prima oară de la începutul pandemiei.

Comprimând reprezentații filmate în fiecare colț al lumii, Together Again conține unele din cele mai recognoscibile piese din muzica clasică, cum ar fi Manha De Carnaval live din São Paulo, The Rose înregistrată în Mainau, Germania, The Lonely Shepherd filmată în București și o compilație universală a Dunării Albastre, incluzând diferite înregistrări dintr-o selecție de concerte din neegalata carieră de 40 de ani a lui André.

Având ca invitate de onoare pe sopranele Carmen Monarcha, Mirusia Louwerse, Kimmy Skota and Carla Maffioletti, spectacolul include și oaspeți celebrii cum ar fi Lou Bega și Los Del Rio.

Together Again este oportunitatea să ne reunim cu prietenii sau familia și să celebrăm magia lui André în timp ce acesta concertează cu Orchestra Johann Strauss, asta din confortul și siguranța cinematografelor locale.

După o viață incredibilă cu realizări inegalabile, André Rieu este cel mai mare artist de muzică clasică din lume în momentul de față. Cu aproape 40 de milioane de discuri vândute internațional și cu 700.000 de bilete vândute an de an – fără a menționa spectacolele anuale de cinema din Maastricht care doboară recorduri de box office constant – nu este de mirare că a fost supranumit „dirijorul maselor” de către New York Times.

Produs și distribuit de Piece of Magic Entertainment, Together Again urmează după succesul filmelor André Rieu: 70 Years Young și André Rieu: Magical Maastricht – Together In Music care au avut proiecții în cinematografe în 2020.

Data: 28/08/2021

Ora: 18:00

Pret: 50 lei

Distribuie

Facebook
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

Recomandat

AZI la cinema Victoria

Marţi, 09 August