Vicele

 

SUA 2018 / biografic, dramă, istoric / 132 min.
Regia: Adam McKay
Cu: Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell, Sam Rockwell, Lily Rabe
Premii: 8 nominalizări Oscar, un premiu şi 5 nominalizări Globul de Aur; alte 26 premii și 108 nominalizări

Globul de Aur

- un premiu - cel mai bun actor (comedie/muzical) - Christian Bale
- 5 nominalizări

Oscar - 9 nominalizări printre care: Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun actor în rol principal- Christian Bale, Cea mai bună actriță în rol secundar - Amy Adams, Cel mai bun actor în rol secundar - Sam Rockwell, Cel mai bun scenariu original...

 

Este vorba despre putere și numai putere, o excelentă și adevărată poveste americană care depășește cele mai înalte așteptări.

In filmul, "The Big Short" (2015), Adam McKay , a preluat un subiect serios și a reconstruit criza economică din 2008. Fundalul de comedie, l-a ajutat să simplifice o poveste financiară complexă și să facă un film atât de plăcut. În filmul “Vice” a plecat de la un un punct de vedere similar în încercarea de a descifra un fenomen enigmatic și controversat: fostul vicepreședinte american Dick Cheney.

Filmul explorează modul în care un politician din Washington a devenit cel mai puternic om din lume în calitate de vicepreședinte a lui George W. Bush,remodelând America și lumea, dacă nu pentru totdeauna, cel puțin timp de câteva decenii... iar consecințele... se resimt și astăzi... Filmul demonstrează dramatic că nu va exista niciodată un acord politic cu privire la moștenirea lui Dick Cheney.

Un film excelent, o distribuție mare, o poveste fascinantă, o foarte interesantă și adevărată relatare despre unul dintre cei mai puternici vicepreședinți ai Americii.

Christian Bale, din nou, cu o altă transformare unică, punându-și trupul la o schimbare drastică, cu mai multe kilograme în plus, cu vocea modificată, cu stilul viclean și subversiv, este Dick Cheney.

 

Richard Bruce "Dick" Cheney este cel de-al 46-lea vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii, servind în echipa prezidențială al celui de-al 43-lea președinte american, George W. Bush.

  Rezervare Si Cumparare Bilete On-Line