Nu mă atinge-mă

 

România, Germania, Cehia, Bulgaria, Franța 2018 /dramă / 125 min.
Regia: Adina Pintilie
Cu: Laura Benson, Tómas Lemarquis, Christian Bayerlein, Grit Uhlemann, Adina Pintilie, Hanna Hofmann
Premii: Berlin - 2 premii (Ursul de Aur , Cel mai bun debut ) şi o nominalizare; o nominalizare Academia Europeana de Film, o nominalizare TIFF.

În februarie 2018, lungmetrajul de debut al Adinei Pintilie, a câștigat trofeul Ursul de Aur al celei de-a 68-a ediții a Festivalului de Film de la Berlin.

Un regizor și personajele sale se angajează într-un proiect de cercetare personală despre intimitate.

Filmul este o explorare personală care pune sub semnul întrebării ideile preconcepute pe care le avem despre intimitate, ca aspect fundamental al existenței umane.

Adina Pintilie (regizor) - despre film

„Touch Me Not“ este un film despre intimitate, despre cum sunt relaţiile, despre ce înseamnă frumuseţea, despre cum arată un corp armonios, concepte care în viziunea regizoarei s-au schimbat radical în ultimii 20 de ani. Astfel, filmul a însemnat „mai degrabă o cercetare artistică despre intimitate, în care am pus sub semnul întrebării în primul rând propriile mele idei preconcepute“.

Explorând, dincolo de tabuuri, rolul esențial pe care intimitatea îl joacă în dezvoltarea umană, „Touch Me Not” își propune să deschidă noi perspective, să educe, să promoveze toleranța și libertatea de expresie, să creeze un spațiu de (auto-)reflectare, provocând privitorul să își reevalueze propriile idei cu privire la intimitate.

  Rezervare Si Cumparare Bilete On-Line