Poveste de dragoste

Lungmetrajul Poveste de dragoste este un film despre iubirea dintre doi tineri artişti din zilele noastre. În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraş vechi şi fermecător din Transilvania, Sebastian şi Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influenţă a trei bărbaţi cu personalităţi puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viaţa de adult şi alegerile unei inimi de copilă. E vremea Crăciunului şi viaţa îi rezervă acestei tinere frumoase şi talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească. Dragostea învinge întotdeauna, sau nu?

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob şi Dan Chiriac. "Poveste de dragoste" a avut parte de o echipă de excepţie. Imaginea îi aparţine lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru şi Cătălin Cristuţiu, iar muzica originală aparţine "HaHaHa Production". Sunet, Dragoş Stanomir, iar mixajul, Cristinel Şirli (Creative Sound). "Poveste de dragoste" este produs de MediaPro Entertainment şi Zazu Film. În România, lungmetrajul va fi lansat pe 27 noiembrie 2015, distribuit de Zazu Film.

Despre casting-ul  filmului:
Castingul pentru Poveste de dragoste a durat 6 luni. Primul actor ales în urma castingului a fost Raluca Aprodu, cunoscută publicului românesc de la tv și de pe scenele teatrelor bucureștene.
Vino din 27 noiembrie la cinema sa vezi Poveste de dragoste!

2. Despre repetitiile pentru filmari:
"Am avut 4 secvente importante pe care le-am tot despicat in 4, 5, 6, 20. Ne-a ajutat pentru ca am reusit sa ne cunoastem mult mai bine. Nu imi plac regizorii care nu repeta cu actorii." Dragos Bucur.

3. Despre filmarile in sine:
21 de zile de filmări pentru Poveste de dragoste: filmări la -20°C în Brașov, zăpadă artificială și atmosferă de Crăciun
Vino din 27 noiembrie la cinema sa vezi Poveste de dragoste!

4. Vioara in film:
Dragoș Bucur a luat lecții de vioară pentru “Poveste de dragoste"
Din 27 noiembrie, primul love story românesc va rula în cinematografe

5. Paul, personajul negativ:
Alexandru Darie, pentru prima dată pe marile ecrane, în Poveste de dragoste
Din 27 noiembrie, vino la cinema să vezi primul love story românesc!