Intrebari frecvente:

  • Ce fel de filme rulati la cinema Victoria?

Incercam sa oferim filme pe  toate gusturile, de la block-bustere, filme de arta, mai putin cunoscute si pana la documentare, prezentari ale unor muzee cunoscute sau transmisii live ale unor Opere si Teatre celebre.

  • Ce inseamna transmisii live ? 

Iti oferim oportunitatea de a participa, live, prin intermediul unei transmisii pe o banda privata de satelit , la prestatiile unor opere sau teatre cunoscute international ( Metropolitan, Scala, etc. ) in conditiile sonorizarii si proiectiei unei sali moderne de spectacole la un pret rezonabil

  • Biletele sunt cu locuri ?

Da. Te rugam sa tii cont de numarul locului inscriptionat pe bilete. De asemenea se pot face rezervari online, dar biletele isi pierd valabilitatea cu 30 de minute inainte de inceperea spectacolului dacă nu le cumpărați pana atunci.

  • Cu cat timp trebuie sa vin inainte de spectacol ?

In situatia in care nu este un eveniment special, este de ajuns daca vii cu 10 - 15 minute inainte de inceperea filmului. In cazul evenimentelor speciale sau al filmelor foarte aglomerate este bine sa vii din timp, sa iti cumperi bilete cu anticipatie sau sa iti faci rezervare online. Rezervarea se va pierde daca nu vii cu 30 de minute inainte de inceperea proiectiei pentru a le achizitiona.