EVENIMENT | Miercuri , 20 iunie, ora 20:00

Spectacol de improvizaţie   - ImproVshow Silver 

E comod să fii spectator! Actorii trupei Silver te pun, însă, la treabă. Vino la improVshow: fii actor, regizor și dramaturg împreună cu ei.

Silver este o trupă de teatru de improvizație formată din 9 studenți ai Facultății de Teatru și Televiziune din Cluj, anul III. O gașcă de băieți energici, efervescenți, mânați de o poftă nebună pentru imprevizibil, spontan, nebunul moment al prezentului.

În teatrul de improvizație spectacolul se naște pe loc în fața spectatorului, și, în mod obligatoriu, actorul interacționează constant cu publicul. Mai exact, spectacolul ia viață în jocuri de improvizație a căror temă este mereu dată de către spectatori, acești "regizori" fără voie dar cu poftă de joc și joacă fără de care show-ul nu poate începe, nu poate continua, nu se poate încheia!

Lecția cea mai importantă a improvizației este că totul se întâmplă acum, în fața mea, în relație cu omul sau oamenii din fața mea, trecutul a fost, viitorul are să vină, prezentul e locul de întâlnire al celor două și singurul element viu, valabil, care ne interesează.
 
Distribuția:Han Andrei,Alex Macavei,Vlad Marin,Cătălin Mocan,Andrei Gîjulete,
Salceanu Bogdan,Bogdan Ujeniuc,George Olar,Theo Gabar
 
 preţ bilet 20 lei