Eveniment

Cinema Victoria in colaborare cu Grand Cinema & More,din Bucuresti, va transmite în direct, o selecție de concerte din cadrul Festivalului International George Enescu. Festivalul se va deschide pe data de 30 august  cu spectacolul din seria Mari Orchestre ale Lumii, oferit de Orchesta Română de Tineret și se va desfășura până pe 20 septembrie. 

Cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Internațional George Enescu va aduce în Bucuresti  artiști și formații de nivel mondial care vor concerta pe scenele capitalei , timp de 22 de zile, la Sala Palatului și Ateneul Român din București gazduind 58 de concerte în săli, precum și multe alte evenimente în aer liber.

Biletele pentru concertele transmise în cinematograf , vor putea fi achizitionate de la casa de bilete a cinematografului Victoria , începând cu 15 iunie.

Considerat a fi un adevărat brand cultural de țară, Festivalul duce mai departe valorile în care credea George Enescu: creativitate, generozitate și implicare. “Festivalul Enescu continuă direcția lansată începând cu ediția 2013 de a facilita accesul melomanilor la concertele din cadrul Festivalului. Este modul nostru de a ne deschide către un public cât mai larg și de a asigura accesul la concerte inclusiv celor care nu au reușit să își achiziționeze un bilet în sala de concert. Prin alinierea la noile tehnologii, Festivalul oferă, astel, un acces cât mai larg la cultură, acces pe care îl considerăm foarte important.”, a declarat Mihai Constantinescu, Director Executiv al Festivalului Internațional George Enescu.