Coborâm la prima

 

România 2018 / dramă, romantic, dragoste / 84 min.
Regia: Tedy Necula
Cu: Iulian Burciu, Grumăzescu Cezar, Victoria Cociaș, Constantin Cotimanis, Dana Porlogea, Constantin Drăgănescu

„Coborâm la prima“, debutul în lungmetraj al lui Tedy Neculaeste o poveste inspirațională despre natura umană și despre comportamentul în situații de criză, dar și despre cum poți să descoperi cu adevărat pe cineva dacă ai timp să-l asculți.
Acțiunea se petrece în dimineața de după tragedia din clubul Colectiv. Al doilea vagon al metroului rămâne blocat înainte de stație, iar împrejurarea îi apropie pe oameni.
 
„Este o poveste pe care o trăim în fiecare zi, suntem în metrou aşa cum suntem şi în lume – unii lângă alţii, împreună –, iar dacă ne deschidem vedem că avem ce împărtăşi. Nu e un film despre Colectiv, dar viaţa nu poate nega evenimentul. Sunt poveşti paralele din vieţile mai multor oameni care se întâlnesc într-o zi cu o semnificaţie specială pentru unii“. (regizorul Tedy Necula).
 
Tedy Necula, în vârstă de 28 ani, a devenit cunoscut încă din copilărie, când a fost protagonistul filmului „Noro“ (2002), al lui Radu Gabrea. Tedy Necula este autor de filme documentare şi un cunoscut speaker motivaţional.

Filmul este dedicat regizorului Radu Gabrea.

  Rezervare Si Cumparare Bilete On-Line