Cinematograful

 

Cinematograful  Victoria, pozitionat in centrul orasului Cluj-Napoca (Bdul. Eroilor 51), cu  o istorie de peste 100 de ani, este administrat de ASOCIATIA VICTORIA FILM.

ASOCIATIA VICTORIA FILM are drept scop revigorarea salilor de cinematograf, sustinerea artei si culturii in tara si strainatate prin promovarea unor programe in domeniul social, cultural, invatamant, educatie, sanatate, turism, mediu si stimularea schimburilor culturale, educationale si artistice cu alte tari.

 

Cinematograful Victoria dispune de 283 locuri pe 2 nivele si toate facilitatile unei bune desfasurari a oricarui tip de eveniment. 

Cinematograful  face parte din reteaua EUROPACINEMAS, si are un program repertorial bazat in principal  pe productii  europene  de arta, filme clasice romanesti si internationale  , independente, experimentale.

Sala este una dintre locatiile principale pentru  Festivalul International de Film Transilvania (TIFF ) si pentru Festivalul  International de Film Comedy Cluj   si isi propune sa fie locul in care se reiau  fragmente repertoriale din cadrul diferitelor festivaluri de film  de toate genurile  desfasurate in Romania.