Apollo 11

 

 SUA 2019  / documentar, istoric / 93 min.
Regia: Natalia Nilova
Cu: Buzz Aldrin, Joan Ann Archer, Janet Armstrong, Neil Armstrong, Johnny Carson, Clifford E. Charlesworth

“Un pas mic pentru om, un salt uriaş pentru umanitate”. 20 iulie' 69, o zi istorică pentru omenire! Neil Armstrong, primul om care a ajuns pe Lună.
Sărbătoriți 50 de ani de la misiunea Apollo 11 a NASA cu această experiență cinematografică care prezintă momentele din viața reală a primilor pași ai omenirii pe Lună. În acest documentar apreciat de critici, realizatorii reconstituie momentele finale de pregătire, ridicare, aselenizare și întoarcere a acestei misiuni istorice - una dintre cele mai mari realizări ale umanității.
 
Realizat dintr-o “comoară” recent descoperită cu filmări pe peliculă de 70 mm și peste 11.000 de ore de înregistrări audio necatalogate, Apollo 11 ne duce direct în inima celei mai sărbătorite misiuni a NASA - cea care a pus oamenii pe lună și i-a transformat pentru totdeauna pe Neil Armstrong și Buzz Aldrinîn nume celebre.
Cufundați în perspectivele astronauților, ale echipei din punctul de control al misiunii și al milioanelor de spectatori de la fața locului, experimentăm intens aceste zile și ore importante din 1969, când omenirea a făcut un salt gigantic în viitor.Chiar simți că ai fost acolo! Uimitor!

  Rezervare Si Cumparare Bilete On-Line