Călătoria fantastică a Maronei / Marona's Fantastic Tale

 

Franța, România 2019 / animație, dramă, familie / 92 min.
Regia: Anca Damian
Cu: Thierry Hancisse, Bruno Salomone, Lizzie Brocheré

 
Să ne bucurăm de ceea ce avem, să trăim bucuria ca pe o magie ce transforma fiecare pas făcut în viața într-un câștig pentru inimă.
 
“Călătoria fantastică a Maronei” este un film de animație, pentru copii de toate vârstele ce reușește, prin talentul și versatilitatea regizorului Anca Damian, premiată cu peste 35 de trofee internaționale,  să creeze o viziune ce acapareaza deopotriva copiii și iubitorii de artă.
 
Marona, o căţeluşă cu nas în formă de inimă, s-a născut în urma unei poveşti de iubire dintre un dog argentinian şi o metisă atrăgătoare. Marona creşte şi trece de la un stăpân la altul, iar tot ceea ce caută este puţină dragoste.
 
„A vedea lucrurile prin ochii unui câine este similar cu a te uita în oglindă pentru a privi adevărul în față. Destinul Maronei este în același timp simplu, esențial, individual și universal. Trăiește în prezent, bucură-te de lucrurile mici, acestea sunt adevărate lecții de fericire pentru oameni din partea unui câine“.(Anca Damian).
 
Filmul este în egală măsură captivant și amuzant, localizat la intersecția dintre arta vizuală și muzică. Râdem și plângem și, în final, necondiționat, simțim iubirea și tandrețea la care toți visăm. (Anca Damian)

  Rezervare Si Cumparare Bilete On-Line